Assmann

Traditie en Innovatie

Het verhaal van ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG begon in 1939 toen Heinrich Ahsmann de timmerwerkplaats van het dorp overnam. In 1967 had hij het uitgebouwd tot een ambachtsbedrijf met 15 medewerkers. Toen Dieter Ahsmann als algemeen directeur bij het bedrijf kwam en het pand naar de huidige locatie verhuisde, begon ASSMANN uit te groeien tot een industriële onderneming. Tegenwoordig is ASSMANN een toekomstgericht familiebedrijf van de derde generatie in Melle, vlakbij Osnabrück in Nedersaksen. ASSMANN maakt gebruik van de modernste machines om functioneel en liefdevol ontworpen eigentijds kantoormeubilair te vervaardigen dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Managing Partner Dirk Aßmann heeft sinds 1999 met vastberadenheid en met het oog op toekomstige ontwikkelingen leiding gegeven aan het lot van het familiebedrijf. De eisen van de arbeidswereld veranderen immers voortdurend – een uitdaging die iedereen bij ASSMANN graag aangaat. Zowel medewerkers als zakenpartners waarderen het proactieve en solide bedrijfsbeleid, evenals de positieve algemene ontwikkeling.

Het ASSMANN-principe. Goed werk.

Traditioneel verloopt de verkoop uitsluitend via gespecialiseerde kantoormeubelwinkels. In nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde partners streven wij ernaar een professionele service aan onze klanten te leveren. Productkwaliteit, tijdige levering en een hoog serviceniveau zijn voor ons prioritaire doelstellingen: van persoonlijk advies tot professionele werkplekinrichting, orderverwerking, levering met eigen vrachtwagens en montage op locatie. Van ontwerp tot realisatie: Wij houden het allemaal voor u in de gaten!

http://assmann.de/

Pami kantoormeubelen

Weet u waar we bij Pami sterk in zijn? Luisteren. Naar u. 

Waarom? Omdat geen twee bedrijfsculturen gelijk zijn en een standaard kantoorinrichting dus per definitie niet bestaat.

Daarom vertrekt Pami altijd vanuit uw specifieke verhaal. Van daaruit ontwerpen we een werkomgeving op maat. Met ingrediënten uit eigen huis maar ook van onze partners, naadloos geïntegreerd tot een efficiënt geheel. Tot een motiverend werkklimaat waarin uw medewerkers centraal staan. Een inspirerende omgeving waarin ze productief kunnen (samen)werken. Dat project coördineren we voor u van eerste schets tot laatste schroef. Zo kunt u zich in alle comfort concentreren op de dingen waar ù sterk in bent.

https://www.pami.be/

Balma

Deskundigen in de branche

Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij de nodige kennis kunnen opdoen op het gebied van ruimtecreatie, productie en productontwerp. Wij ontwerpen en vervaardigen onze meubels voor mensen. We willen dat de ruimte ermee wordt gevuld om werk, vrije tijd, leren en het opbouwen van interpersoonlijke relaties mogelijk te maken. Wij hechten veel waarde aan design. Het creëren van een product is tegenwoordig een grote verantwoordelijkheid. Terwijl we aan het concept werken, verfijnen we elk detail. Wij willen dat onze klanten kunnen genieten van hun esthetiek, kwaliteit en tijdloosheid.


https://balma.pl/en/

Huislijn Kantoormeubelen

Kies voor duidelijkheid en betrouwbaarheid, want dat stelt elke klant in elke branche op prijs. Kies voor een assortiment met een zeer ruime keuze, omdat elke klant zijn eigen wensen en zijn eigen huisstijl heeft. Kies voor een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Kies voor een combinatie van functioneel-praktisch en stijlvol design. Kies voor Huislijn.

Door middel van een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk van professionele kantoor-projectinrichters worden de producten aan de eindgebruiker aangeboden.

UW VOORDELEN

  • Compleet assortiment
  • Scherpe prijs-/kwaliteitverhouding
  • Levering uit voorraad
  • Persoonlijke en vakkundige servic

groene logos

http://huislijnkantoormeubelen.nl/

Interstuhl

Interstuhl staat voor ergonomische, duurzame  designstoelen. Interstuhl vindt het belangrijk dat we goed gebruik kunnen maken van gezonde zitmogelijkheden. Of u nu op kantoor of in eenvergaderzaal zit,  de stoel moet goed zijn. Interstuhl heeft een zeer breed assortiment en het is altijd een uitnodiging om op een Interstuhl bureaustoel te gaan zitten. Bij Interstuhl is er  in elke prijsklasse een goede bureaustoel verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom waar een grote keus is in Interstuhl bureaustoelen, o.a. de Goal bureaustoel, Ataros bureaustoel, of de Airpad met zijn unieke design en zitcomfort.

Interstuhl bureaustoelen en vergaderstoelen dé oplossing voor uw kantoor- en vergaderruimte.

https://www.interstuhl.com/I/nl-nl/

Bimos werkplekstoelen

Bimos is marktleider en een toonaangevende fabrikant van werkplekstoelen in Europa. Zij richten zich al decennia lang op de levering van ergonomische zitoplossingen voor industriele werkplekken. Zij combineren innovatief onderzoek en geavanceerde techniek met traditioneel handwerk. Zo hebben zij niet alleen inzicht in ons product, maar ook vooral in uw behoefte. Een goede stoel is pas echt goed als hij is toegesneden op het gebruiksdoel. Dit is het basis principe voor al deze zitconcepten.

https://www.bimos.com/

Prosedia

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een prosediastoel voldoet aan duidelijke verwachtingen: hij biedt alles wat een goede stoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt.

Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft drie jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Ten slotte heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

  • - Snel
  • - Makkelijk
  • - Voordelig
  • - Made in Germany

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

https://www.prosedia.nl/

Drisag zitmeubelen

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.

http://www.drisag.be

FP Collection projectmeubilair

Sinds 1995 zijn we importeur van een collectie modern projectmeubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. In ons magazijn hebben we veel producten op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Dagelijks verzorgen onze eigen chauffeurs leveringen in Nederland en België. Voor spoedleveringen maken we gebruik van externe transporteurs, we bieden zo maximale flexibiliteit. We leveren aan kantoor- en projectinrichters, schoolinrichters, interieur- en standbouwers en woon- en keukenwinkels. Onze producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten, horeca en particuliere woningen.

https://www.fpcollection.nl/

De Raat

De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat Brandkasten een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

Op tal van fronten onderscheidt De Raat Security Products zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland (Zoetermeer), België (Herentals) en Groot Britannië (Ellesmere).

De Raat Security Products is door middel van een netwerk van loyale dealers breed vertegenwoordigd in de markt. Onze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Onze kennis en ervaring, in combinatie met de kennis en ervaring van ons geselecteerd netwerk van dealers, resulteert in een perfect uitgedacht eindproduct.

Dankzij de inzet van eigen vervoer en een grote voorraad kan De Raat op zeer flexibele wijze omgaan met aflevering en installatie van haar producten. Het voorraadniveau wordt doorlopend gecontroleerd aan de hand van signalen uit de markt. Hierdoor biedt De Raat voor vrijwel iedere vraag een oplossing.

Als een standaard product toch niet voldoet aan de wensen en/of eisen van de gebruiker dan is De Raat in staat vrijwel iedere vorm van maatwerk te leveren. Onze deskundige specialisten denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen.

Mocht zich toch nog met een product een probleem voordoen dan zorgt de eigen technische dienst van De Raat voor een passende oplossing van het probleem. Want uw probleem is onze zorg!

http://www.deraat.eu/

Legamaster

Legamaster biedt professionele presentatiemedia voor elke situatie

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie.

https://www.legamaster.com

Smit Visual

Smit Visual we make it visible

Smit Visual is een vooraanstaande Nederlandse producent van presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen. Ruim 35 jaar leveren wij een breed assortiment producten aan bedrijven en onderwijsinstellingen. Naast ons standaard aanbod maken wij alle mogelijke maatwerkoplossingen voor uw project. Onze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar via vakspecialisten in ruim 25 landen.

https://smit-visual.nl/

Dataflex

Bij Dataflex helpen we u graag uw potentieel volledig te benutten. We zijn ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij u past, u zich ook op het werk thuis zult voelen. “Feeling at work”, noemen wij dat.

Onze producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: ons streven om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van onze toewijding aan kwaliteit.

Kwaliteitsproducten voor iedereen

Wij ontwerpen producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. We noemen ze dan ook ‚ergonomische computerwerkplekaccessoires‘. Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. En dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. Aangezien we nooit concessies doen aan kwaliteit, hebben we zelfs internationale erkenning verworven voor onze technische normen en opvallende ontwerpen.

En dat allemaal met maar één doel: u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past.

Gemoedsrust

Wij koesteren de duurzame relaties met onze dealers en partners. Omdat we ons werk serieus nemen, delen we onze kennis en expertise graag met u. We bieden u advies, service en ondersteuning om uw leven makkelijker te maken en u zo volledige gemoedsrust te geven.
Onze ambities

Wij streven niet alleen naar duurzame relaties, maar ook naar een duurzame planeet. We doen er alles aan om altijd transparant te zijn, om te allen tijde integer te werken en om continu respectvol om te gaan met de gemeenschap en het milieu. Voor ons is het dan ook belangrijk om samen te werken met partners die deze ambities delen.

Een partner met ervaring

Wij werken al 30 jaar in deze branche en hebben ons inmiddels ontwikkeld tot specialisten binnen ons vakgebied. Vandaag de dag ontvangen zowel onze technische normen als onze opvallende ontwerpen veel lof. We bezitten zelfs een zeer gewilde ISO-certificering voor onze productontwikkelings-, productie-, montage-, verkoop-, en leveringsprocessen en hebben daarnaast een aantal ontwerpprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de iF Award.

U komt onze producten overal ter wereld tegen bij ondernemingen die investeren in het welzijn van hun medewerkers. Maar niet alleen daar, want we hebben loyale Dataflex-klanten in alle denkbare sectoren: van de uitdagende omgeving van de gezondheidszorg en van de fabricage tot de veeleisende wereld van de luxeproducten en van het onderwijs.
Iets bijzonders nodig?

Wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen zodat uw unieke wensen werkelijkheid worden. Zo kunnen we uw bedrijfskleuren toevoegen aan uw product of het product aanpassen aan uw montagewensen. We kunnen zelfs vanaf nul beginnen met een geheel nieuw ontwerp.

De afgelopen decennia hebben we letterlijk duizenden verschillende OEM- en ODM-specials ontworpen. Of we nu een bestaand product voor u aanpassen of een nieuw product met u ontwikkelen, al onze ontwerpers delen onze coöperatieve aanpak. Allemaal werken ze met u samen aan een oplossing die niet alleen uw specificaties vervult, maar hopelijk zelfs uw verwachtingen overtreft.
Persoonlijke oplossingen

Wij noemen onze producten 'ergonomische computerwerkplek-accessoires', omdat ze niet alleen ergonomisch en esthetisch perfect bij uw werkomgeving passen, maar ook aantrekkelijke en hoogstaande technologie gebruiken.

Professionals in iedere sector zweren bij onze oplossingen. Dataflex-producten zijn geschikt voor een breed scala aan uitdagingen, of uw werkplek nu uw eigen huis of een groot kantoor is. Onze producten helpen u om een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek te creëren. En omdat we ons uitgebreide assortiment zorgvuldig hebben gerangschikt, kunt u snel de juiste oplossing vinden.

https://www.dataflex-int.com/nl