Coronavirus / COVID-19
Het kan je bijna niet ontgaan zijn, het coronavirus. De Nederlandse overheid heeft diverse maatregelen getroffen om de kans op een besmetting zoveel mogelijk te beperken. 
Lees meer
Kerstvakantie 2019!
Wij zijn wegens vakantie van vrijdag 21 december tot maandag 6 januari gesloten. We zijn wel altijd per mail bereikbaar.
Tasche Trappen Albergen kiest ook voor Assmann Canvaro

Ook Tasche trappen, onderdeel van Tasche Staalbouw te Albergen, heeft gekozen voor Assmann Canvaro meubellijn voor hun nieuwe kantoor in Albergen. Wat een geweldig mooi pand, het meubilair, de kleuren en de afwerking is gewoon fantastisch. We hebben alles vooraf ingetekend en samen goed nagedacht over de plaatsing van bijv. de stopcontacten en UTP-aansluitingen zodat we alle kabels netjes hebben kunnen weg werken. De mooie monitorarmen van Dataflex maken het geheel helemaal af. 

Lees meer
Nieuw vergaderruimte Connectworks BV te Almelo

We hebben voor onze klant Connectworks BV een vergader ruimte in mogen richten. Een Assmann Solos tafel van maar liefst 480 x 120 cm met een zwevend blad. De stoelen zijn de kuipstoelen Brave van FPCollection voorzien van lederen bekleding en een zwart spiderframe. Hieronder enkele foto's.

Lees meer
Vakantie!
Jullie ook zo aan vakantie toe?

Wij zijn van 23 juli t/m 24 augustus gesloten en wensen iedereen een goede vakantie.
U kunt ons altijd wel per mail bereiken voor dringende zaken.
Dealer geworden van Balma

Sinds kort zijn wij ook dealer geworden van het merk Balma, een pools bedrijf wat kantoormeubilair fabriceert, met een geheel eigen, anders en nieuwe meubellijn denken we hiermee onze assortiment goed te kunnen verstevigen.

Klik hieronder op lees meer voor enkele foto's.

Lees meer
Nieuwe collectie!

Deze collectie definieert een nostalgische look in elke omgeving. Door het old-school ontwerp is de Retro collectie perfect voor ontvangst-en horecaruimtes maar natuurlijk ook voor thuis. De Retro collectie creëert voor iedereen een warm welkom om zo elk zit moment een goed gevoel te geven.

Klik hieronder voor enkele foto's.

Lees meer
Sponsoring voetbalvereniging TVC'28
Afgelopen week hebben we stoeltjes voor in de dug-outs van TVC'28 geleverd. Zondag 28 januari zijn ze voor het eerst in gebruik genomen door de hoofdmacht van TVC'28 tegen MVV'29. We zijn een trotse sponsor! Klik hieronder voor enkele foto's.
Lees meer
Tasche Staalbouw Albergen
Afgelopen week een mooie opdracht gekregen van Tasche Staalbouw, Trappen en Landbouwmechanisatie. Over enkele weken het resultaat!
Lees meer
Formule 1 in Monza!
Het 1e weekend van september stond helemaal in het teken van de formule 1. Samen met 60 andere ondernemers van de BGT zijn we compleet verzorgd naar de formule 1 geweest in Monza Italië.
Het was een top weekend, erg gezellig en veel mensen leren kennen. Hieronder enkele foto's.
Lees meer
Bezoek dealerdagen Huislijn Kantoormeubelen
De dealerdagen van Huislijn Kantoormeubelen waren weer goed bezocht. We hebben veel nieuwe ideën opgedaan en zullen een selectie gaan maken voor in onze showroom. Klik op lees meer voor enkele foto's van de showroom van Huislijn Kantoormeubelen.
Lees meer
Design District 2017 Van Nelle fabriek Rotterdam
Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. De 15e editie van het vakevenement is op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. wij waren er bij en hebben wederom weer leuke en innovatieve dingen gezien, klik op lees meer voor foto's.
Lees meer
Fysio Hengelo
Deze week hebben we bij Fysio Hengelo de behandelkamers mogen voorzien van nieuwe stoelen. Deze hebben we in de blauwe huiskleur geleverd.
Prettige feestdagen en een goed 2017!
Na een erg druk en zeer mooi jaar zullen wij gesloten zijn vanaf maandag 26 december tot maandag 9 januari 2016, dan zijn wij weer fris en volop beschikbaar!
Orgatec 2016
With the motto "Creativity Works", this year's ORGATEC will provide new perspectives, inspiring concepts and market-leading solutions for working environments. Wij waren erbij, kijk naar de foto's.
Lees meer
Kortrijk Interieur 2016
Niet zomaar een designbeurs! Interieur onderscheidt zich door haar non-profit karakter en ontwikkelde een innovatief model dat goed design vertegenwoordigt. Wij waren erbij, kijk naar de foto's.
Lees meer
PLEDGE edge design
Het innovatieve design van de Spirit collectie zorgt voor een verfijnde en uitnodigende look van uw werkruimte. Je kunt kiezen uit verschilende kleuren en afwerkingen.
http://pledgechairs.co.uk/
Mooie gebruikte partij bureaustoelen
We hebben een mooie grote partij gebruikte bureaustoelen opgekocht, diverse merken, opnieuw gestoffeerd en geheel nagekeken, met 3 maanden garantie! Onder andere Giroflex 64, Ahrend 220, BMA Axia en Comforto 77.
Bezoek PAMI Office Furniture
Vandaag bij Pami Office Furniture geweest in Overpelt, die o.a. Mibra hebben overgenomen en hun productlijnen voort zal zetten. Goed gesprek gehad en veel gezien en we zullen zo spoedig mogelijk de Pami collectie toevoegen aan onze website.
Lees meer
Assmann bedrijfspresentatie
Hierbij een zeer mooie bedrijfspresentatie van het bedrijf Assmann, via deze presentatie kunt u zien hoe Assmann werkt en wat voor kwaliteit men heeft.
Lees meer
Top Twence op nieuw adres!
Top Twence uit Tubbergen is verhuist en het eind resultaat mag er zeker zijn. Het was veel werk maar we hadden een hele groep mensen om alles in slechts 1 dag te demonteren, verhuizen en weer monteren zodat men direct weer verder kunnen werken. Halverwege de dag draaide de administratie alweer volop!! Geweldig bedrijf en een mooi klus. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Kijk hier naar enkele foto's.
 
Lees al het nieuws...
Wij zijn Spindl dealer...!!
Keeps you moving even when you're not!
Eigenlijk heel simpel. De One by Spindl zorgt ervoor dat je dynamisch zit. De constructie onder de zitting – van hoogwaardige Duitse techniek – dwingt je in een actievere houding te zitten. Zonder jezelf in bochten te wringen, corrigeer je je houding...
Lees meer
Top Twence in Tubbergen verhuist!
Top Twence uit Tubbergen verhuist en hiervoor mogen wij de uitbreiding verzorgen. Men had al meubels uit onze eigen meubellijn en deze zullen worden uitgebreid. We zijn er erg trots op dat ook deze klant wederom voor ons heeft gekozen. Het eind resultaat zal t.z.t. natuurlijk vermeld worden op onze website.
 
Lees al het nieuws...
Huisartspraktijk Borm uit Albergen krijgt nieuw onderkomen!
Voor Huisartspraktijk Borm hebben we 3D tekening gemaakt zodat men al goed kon zien en inschatten hoe de indeling en de kantoormeubelen eruit komen te zien. We hebben gekozen voor Sympass van Assmann met een vierkante poot. Ook hebben we hier volledig houten kasten geplaatst, waarin Assmann gespecialiseerd is, wat een warm gevoel geeft.

Lees al het nieuws...
Connectworks gaat verhuisen!
ICT bedrijf Connectworks uit Tubbergen gaat verhuizen naar een gloed nieuw onderkomen in Almelo! Hiervoor hebben ze ons gevraagd om een een plan te maken wat betreft de inrichting aangezien we al een zeer lange en goede samenwerking hebben met elkaar. Wij hebben samen met de architect van Assmann een complete inrichting getekend voor het gehele pand. Connectworks was hier zeer over te spreken. Naar aanleiding van de tekening hebben we gekeken naar een strak en modern meubellijn die goed aansluit bij het moderne pand. We hebben gekozen voor Sympass met een strakke vierkante poot. De bureaustoelen hebben we uitgebreid met de se7en bureaustoel van Interstuhl, aangezien men deze al had en zeer goed bevalt.

Lees al het nieuws...
Inventflow te Almelo
Inventflow in Almelo heeft voor de uitbreiding van hun kantoor wederom gekozen voor Mattheus Becking Kantoormeubelen. Men breid uit met de Se7en bureaustoel van Interstuhl! Een zeer goede bureaustoel met maar liefst 7 jaar garantie en dat voor een kleine prijs!

Lees al het nieuws...
JP van den Bent Stichting locatie Albergen
We hebben afgelopen week een offerte mogen maken voor de nieuwbouw locatie van JP van den Bent Stichting in Albergen, hierin hebben we wederom gebruikt gemaakt van de zeer mooie en realistische 3D tekeningen doormiddel van onze pcon planner, zodat men alvast kan zien hoe het straks gaat worden. Slimm van Mibra is uiteindelijk de gekozen meubellijn en met een speciaal op maat gemaakt blad kan men er met 4 man werken. Ook hebben we de kleuren afgestemt op de vloer en gordijnen en heeft men gekozen voor een lichtgrijs decor met wit onderstel, witte roldeurkasten maar met grijze lamellen, waardoor alles mooi in evenwicht is.

Lees al het nieuws...
Top Twence te Tubbergen
Top Twence te Tubbergen heeft voor de uitbreiding van hun kantoor wederom gekozen voor Mattheus Becking Kantoormeubelen. Men breid uit met onze eigen MB meubellijn en onze eigen NPR bureaustoelen!
Brugman Radiatorenfabriek te Tubbergen
Brugman Radiatorenfabriek te Tubbergen heeft gekozen voor nieuwe bureaustoelen! Nadat wij drie modellen op proef geplaatst hadden en deze door een ieder uitvoerig is getest heeft men gekozen voor twee modellen, de MB08 en de MB02 NPR bureaustoel die voldoet aan de NPR 1813 normering met maar liefst 10 jaar full-service garantie!
BrixCRM Almelo uitbreiding
BrixCRM te Almelo heeft wederom voor de uitbreiding gekozen voor ons. Extra flex werkplekken en bureaustoelen als uitbreiding op de al reeds door ons geleverde kantoormeubelen. Allemaal flex werkplekken in hoogte verstelbaar doormiddel van een slinger, erg makkelijk en snel aan te passen in hoogte dus! Hierdoor kan men nog sneller en flexibeler werken met meerdere mensen achter dezelfde bureau's.